Over Hester

hestermorsdorfMijn naam is Hester Morsdorf. Ik ben psycholoog, gecertificeerd coach, ambulant begeleider en Master Vitaliteit Expert. Als zodanig begeleid ik kinderen en ouders, jongeren en (jong-) volwassenen, vanuit mijn praktijk HWM Coaching & Advies.

Als coach richt ik mij op de individuele ondersteuning van mijn cliënten. Ik ga daarbij uit van de vraag van de cliënt. Het oplossingsgericht werken staat centraal, in het hier en nu. Als coach benadruk ik de kracht van mijn cliënten.

Opleiding
Na mijn opleiding tot psychologisch-pedagogisch assistente heb ik de opleiding tot hbo-psycholoog afgerond en diverse coachopleidingen gevolgd (o.a. kindercoaching). Daarnaast ben ik NLP-practioner.

Ervaring
Ik heb 20 jaar ervaring in de kinder- en jeugd- en volwassenenpsychiatrie. In mijn werk heb ik te maken gehad met kinderen, jongeren, hun ouders en (jong-) volwassenen met verschillende hulpvragen. Ik heb veel ervaring met ontwikkelingsstoornissen en ontwikkelingsachterstanden (o.a. AD(H)D, ASS), maar ook met sociaal-emotionele problemen, gedrags- en leerproblemen.

Overige activiteiten
Vitaliteit Groepdirecteur, Master Vitaliteit Expert, coach, ontwikkelaar en opleider .
Bij de Vitaliteit Groep ben ik o.a. (hoofd-)ontwikkelaar van de
Vitaliteitfactor en (mede) verantwoordelijk voor de ontwikkeling en verzorging van de opleiding tot Vitaliteit Expert en diverse workshops.

Stichting IGZ Plus Nederland – secretaris/vicevoorzitter.
Stichting IGZ Plus Nederland staat voor een betere en betaalbare gezondheidszorg en is daarom initiatiefneemster van de voorlichtings- campagne ‘Check Je Vitaliteit’. Binnen deze campagne staat de IGZ+ Test centraal. Wilt u weten hoe uw vitaliteit ervoor staat, klik dan op de links hieronder. 

Doe hier de IGZ+ TEST | JUNIOR | ADULT | SENIOR

 

Praktijk HWM Coaching & Advies maakt onderdeel uit van Vitaliteit Centrum Den Bosch/Utrecht.